Strona 1 z 1
Tak Się Walczy O Kobiety ! ;P [yt] odważny filmik
Napisano 11 marzec 2010 - 10:20
Użytkownik Emerald_Dream dnia 11 March 2010 - 10:09 napisał
bez sensu .... Czy trzeba robić takie rzeczy żeby kochana osoba wróciła? kocha albo nie
później wróci do niego bo tyle zrobił, a tak na prawdę nie ma sensu bo to nie prawdziwe;p
Bo Wam babom to tak wlasnie wszystko jedno
Nie mozesz wiedziec czy to co on robi jest prawdziwe czy nie
...Nie mów dzięki, tylko weź do ręki...
Komentuj z sensem!
Napisano 11 marzec 2010 - 12:38
Użytkownik Anibus dnia 11 March 2010 - 09:48 napisał
Facet naprawde pokazal co to znaczy milosc i jak powinno sie dazyc do tego by ja odzyskac
Humorystyczne ale takze swietne i urzekajace
No i d u p a mu troche wymarzla przy tym 
robienie z siebie głupka to nie jest miłość, pojechać w parę miejsc i paradować w stroju geja każdy potrafi - to jednorazowa sprawa, ale przetrwać w związku grube lata i ten "humor" mieć w nim cały czas? to jest wyznanie i to się ceni, a nie paradowanie na youtube
ile on w sobie odwagi ma, że nie potrafi z nią pogadać twarzą w twarz tylko żali tyłek całemu światu przez internet, nie jest mężczyzną a kobieta chyba mężczyzny potrzebuje, ODWAGA
Napisano 11 marzec 2010 - 14:56
pomysłowy to fakt ale czy to wystarczy czy do Niego wróci oby mu się udało
i by miał taki zapał cały czas 
Top 5
1. Soundlift - Nakhti (Ferry Tayle & Stephan R Pres. Mirage Remix)
2. Adam Nickey pres. Blue 8 - Eleventh Street (Ferry Tayle & Static Blue Remix)
3. Airfire Feat Talia 2xlc - No signs of life
4. Aalto - Rush (super 8 vs. orkidea remix)
5.Super 8 - Alba
Napisano 11 marzec 2010 - 15:23
jak to zobaczyłem to przypomniały mi się oświadczyny na meczu NBA jak dziewczyna powiedziała nie i zaczęła uciekać, a gościa pocieszała klubowa maskotka
.[z drugiej strony można by tu też docenić go za odwagę o której powiedział ~zychu.] Dla mnie takie wyrażanie miłości, czy też jak w tym filmie błaganie o powrót są wyraźnie pod publikę i jeśli taka dziewczyna by się nawet zgodziła to raczej zrobiła by to chyba głównie z presji którą wywierają na nią czy to media czy widzowie
a teledysk teledyskiem 
Napisano 11 marzec 2010 - 19:56
Napisano 11 marzec 2010 - 20:04
bo co zbanujesz mnie? hahahahah bo się *Cenzura* popłacze jak bana dostanę, tylko nie wiem czy wiesz że za parę miesięcy przez takiego imbecyla jak ty połowy ludzi na forum nie będzie przez takiego inteligenta, błagam Cię o bana byleby na IP dawaj dawaj maczo
Użytkownik ~zychu edytował ten post 11 marzec 2010 - 20:05
Napisano 11 marzec 2010 - 20:37
zychu swoim zachowaniem tylko pokazujesz jaki jestes dzieciak poprostu zenada
Opcje tematu:
Strona 1 z 1
Logowanie »

Do góry