Kret chce chyba zrobic Energy 2000 (2)
nic mnie juz tam nie ciagnie , wole wydac wiecej siana i jechac raz na miecha do Manieczek , tam jest to wszystko co bylo w procie 3 lata temu a moze i nawet jest lepiej
- (9 stron)
- « Pierwsza
- <
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- >
- Ostatnia »
Klub Protector Ostrów Wielkopolski
Napisano 10 luty 2010 - 12:17
NAJLEPSZYYY CLUB W POLSCE!
WARTO TAM CISNĄĆ 200 KM BO WIEM ZE ZAWSZE IMPREZA BĘDZIE ŚWIETNA DZIĘKI DJ-OWI KTORY NAKRĘCA LUDZI DO DAWANIA !
HUE HUE POLECAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
IMPREZY JEDNYM SLOWEM GNIOTĄ NA MAXAA!
!
POZDROWIENIA OD CLUBOWICZÓW Z GLOGOWA DLA KRETAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =D
WARTO TAM CISNĄĆ 200 KM BO WIEM ZE ZAWSZE IMPREZA BĘDZIE ŚWIETNA DZIĘKI DJ-OWI KTORY NAKRĘCA LUDZI DO DAWANIA !
HUE HUE POLECAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
IMPREZY JEDNYM SLOWEM GNIOTĄ NA MAXAA!
POZDROWIENIA OD CLUBOWICZÓW Z GLOGOWA DLA KRETAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =D
Napisano 03 marzec 2010 - 21:36
Napisano 03 marzec 2010 - 22:01
Zgadzam sie z przedmówcami ......
Kiedys to były tam mega imprezy (3 lata temu).... jeździłam tam praktycznie co tydzień ...
a teraz żal tam wogólne jechać.... syf, dzieciarnia ... szkoda słów co stało sie z tym klubem
Kiedys to były tam mega imprezy (3 lata temu).... jeździłam tam praktycznie co tydzień ...
a teraz żal tam wogólne jechać.... syf, dzieciarnia ... szkoda słów co stało sie z tym klubem
....Trance to nie muzyka, to styl życia, inne zmysłowe spojrzenie na świat...
MIŁOŚĆ do głębokiego brzmienia, wzbudzającego wielkie emocje
słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii bądź też wzruszenie :) ....
Napisano 04 marzec 2010 - 15:52
3 lata temu to zaczął sie tam robić syf wraz z remontem sali Kreta najlepsze lata 004 do 006 wtedy tam wszystko było mega
! ostania dobra imprez a w Osw to chyba SvD i the end potem juz tylko spadło obecnie Krec!k ma nowa publike i wizje grania haha a tak bardzo naśmiewał sie z innych że grajacych house i electro hahaha
Napisano 04 marzec 2010 - 16:08
Przed przebudową to było coś pięknego co sobotę po brzegi wypełniona sala, pamiętam jak był jeszcze laser kret Trance grał

potem było faktycznie co raz gorzej aż do chwili obecnej. Prawdę mówiąc zakochany byłem do pewnego czasu w tym klubie, co tydzień coś się działo gwiazdy, odwiedzały regularnie Ostrowski Klub, było rewelacyjnie a w tej chwili jak widać wolą inwestować w Klubiki typu Heven, szkoda bo Ostrów to była kiedyś stolica Muzyki Trance, na parkingu/ w klubie spotykałem nie raz ludzi z całej niemal że Polski, Wszystko co dobre szybko się kończy mimo tego Krecik zrobił dużo dobrego dla tego klub, publiki, szkoda tylko że to co mówił kiedyś w tej chwili nie ma już żadnego znaczenia! Stało się tak iż jest inna publika jak kiedyś, inne mają całkiem oczekiwanie od dj, a dj wiadomo gra to co ludzią się podoba a że w tej chwili większość słucha komercji to i on ją gra, jak i od dłuższego czasu gra House i Electro
potem było faktycznie co raz gorzej aż do chwili obecnej. Prawdę mówiąc zakochany byłem do pewnego czasu w tym klubie, co tydzień coś się działo gwiazdy, odwiedzały regularnie Ostrowski Klub, było rewelacyjnie a w tej chwili jak widać wolą inwestować w Klubiki typu Heven, szkoda bo Ostrów to była kiedyś stolica Muzyki Trance, na parkingu/ w klubie spotykałem nie raz ludzi z całej niemal że Polski, Wszystko co dobre szybko się kończy mimo tego Krecik zrobił dużo dobrego dla tego klub, publiki, szkoda tylko że to co mówił kiedyś w tej chwili nie ma już żadnego znaczenia! Stało się tak iż jest inna publika jak kiedyś, inne mają całkiem oczekiwanie od dj, a dj wiadomo gra to co ludzią się podoba a że w tej chwili większość słucha komercji to i on ją gra, jak i od dłuższego czasu gra House i Electro
Napisano 18 marzec 2010 - 18:42
Użytkownik Osama Bila Den dnia 18 March 2010 - 17:07 napisał
hahahaha , dyskotekowy , dobrze napisane
co w nim obecnie jest takiego najlepszego, czego nie ma w innych klubach/dyskotekach? chyba takiego nagromadzenia gimnajalistow i fanow Guetty i electrowixy
co w nim obecnie jest takiego najlepszego, czego nie ma w innych klubach/dyskotekach? chyba takiego nagromadzenia gimnajalistow i fanow Guetty i electrowixy
masz racje Bila święte słowa <brawo> średnia wieku 15-19
Napisano 18 marzec 2010 - 19:15
piszecie że taki syf .... a w którym klubie gra taka muzyka jak tam? Bo ja sie nie spotkalam
Hity z eski !
Prot pod względem muzycznym, mega! Albo sie jedzie dla muzyki, albo popatrzeć na innch ... dla mnie to jest chore, jade tam gdzie dobra muzyka zamykam oczy ... i sie bawie
hehe 
Prot pod względem muzycznym, mega! Albo sie jedzie dla muzyki, albo popatrzeć na innch ... dla mnie to jest chore, jade tam gdzie dobra muzyka zamykam oczy ... i sie bawie
Napisano 18 marzec 2010 - 19:26
Użytkownik Emerald_Dream dnia 18 March 2010 - 19:15 napisał
piszecie że taki syf .... a w którym klubie gra taka muzyka jak tam? Bo ja sie nie spotkalam
Hity z eski !
hehe 
To chyba dawno tam nie byłaś, pisałem to już "X" razy w tym temacie, powtórzę jeszcze raz
Napisano 18 marzec 2010 - 20:01
taka prawda! Zmieniło sie i to dużo. Mało wiary na salach, w post przestali grać... Ale w 1 święto odwiedze klub. W takie "wieksze" imprezki warto pojechac chocby powspominać to co sie tam kiedyś działo ;]
Trance is beyond what is obvious and superficial.
Its listeners will all tell you that it has the power
to reach emotions and thoughts
you've long wanted to know.
Its listeners will all tell you that it has the power
to reach emotions and thoughts
you've long wanted to know.
Napisano 18 marzec 2010 - 20:17
Niestety Patrycja ale tak jest , sexy bicz i cest la revolution sa tam teraz numerami 1 , trance moze i leci ale to tak 3 % , reszta to electro wixa i ogolnie wixaa , to co w innych "klubach" , wiec nie wiem na czym obecnie mialby polegac fenomen protectora
Napisano 18 marzec 2010 - 20:40
Lecz moim zdaniem Ostrów jeszcze trochę poczeka na wygryzienie przez Czekanów (muzyka) i swoją drogą najwięcej młodocianych siedzi chyba na Dance i r'n'b ? jakoś u Kreta nie widać ich tylu ile legendy i podania mówią.
Oczywiście wszystko IMO
Oczywiście wszystko IMO
Użytkownik R3miX edytował ten post 18 marzec 2010 - 20:43
Napisano 20 marzec 2010 - 15:18
No i prawda, trance to an evencie jest. Przez 5 lat mojej przygody z protkiem faktycznie dużo się zmieniło i wszystko na minus no, ale mimo tego to i tak czołowy klub w Polsce. A kret hmm po prostu kasa rządzi, młodzi chcą czegoś innego to gra im electro, house i jest ok, z perspektywy czasu szkoda tego trochę
Napisano 21 marzec 2010 - 15:50
Już nie czepiajcie się tak tego protka. Wcześniej były narzekania że na lotniczej to był klimat a na staroprzygodzkiej to już nie to samo. Teraz mamy do czynienia z kolejnym pokoleniem mówiącym że 3 lata temu było super a dziś jest źle.
Bawiłem się w protku na Lotniczej i bawie się na Staroprzygodzkiej. Jak dla mnie cały czas jest fajnie. Styl się zmienia tak samo jak upodobania ludzi. Miło jest powspominać dawne czasy ale teraz też jest całkiem fajnie - szczególnie od północy kiedy Krecik zmienia trochę styl muzy i mogę się wyskakać
pozdro,
Sebek
Bawiłem się w protku na Lotniczej i bawie się na Staroprzygodzkiej. Jak dla mnie cały czas jest fajnie. Styl się zmienia tak samo jak upodobania ludzi. Miło jest powspominać dawne czasy ale teraz też jest całkiem fajnie - szczególnie od północy kiedy Krecik zmienia trochę styl muzy i mogę się wyskakać
pozdro,
Sebek
Opcje tematu:
- (9 stron)
- « Pierwsza
- <
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- >