Użytkownik Addicted4Life edytował ten post 11 wrzesień 2009 - 07:01
Klub Protector Ostrów Wielkopolski
Napisano 11 wrzesień 2009 - 23:54
Użytkownik Addicted4Life dnia 17.08.2009, 20:09 napisał
Nie wiem sam co się dzieje z strona klubu, aczkolwiek nie byłem w klubie od grudnia zeszłego roku, z tegoco mi znajomi opowiadają to już nie ten sam klub co kiedyś. Pulsar masz rację kiedyś klub wypełniony po brzegi co 2 tygodnie gwiazda a w tej chwili chyba kryzys dopadł klub, albo publika się zmieniła 
hmm... jestem djem juz od kilku lat dokladnie od 4 bylem tu i ówdzie w wielu klubach i musze powiedziec ze czasy sie zmienily, i widac to wszedzie nawet na naszym forum jakie to nutki sa teraz robione albo sa oklepane trance'owe dzwieki lub tez eskowe dzwieki typu laidback luke, guetta, i inni... muzyka zwolnia i to duzo bpm'ów...nie jeden dj/producent to moze potwierdzic, widac to nawet na duzych eventach typu sunrise...oczywiscie sa jeszcze ci starzy wielcy trance'owcy typu sean tyas, patterson itd... ale jak widac juz nie zaprasza sie ich zbytnio do klubow ale na eventty gdzie mozna grac i tak to co sie chce bo naglosnienie, oswietlenie daje ten przywilej..wiekszosc pseudo klubow gra teraz smieszna wixowata muzyke z dzwiekami chuckie czy tez wokalami akona dla mnie to jest smieszne a nawet zalosne. Poza tym kiedys ludzie byli inaczej chowani potrafilismy sie bawic teraz mlodziez jak nie jeden pewnie z nas zauwazyl to woli komputerek, czasem lans na jakims evencie i na niczym sie nie zna bo sa oglupiani wlasnie przez te wiejskie dyskoteki typu energy2000 a takich klubow jak energy jest setki w Polsce.
Napisano 01 październik 2009 - 11:42
Giuseppe Ottaviani – Through Your Eyes (Original Mix)....to powinien byc hymn klubu!! Pamietam jeszcze rok lub 2 lata temu na parkiecie wszyscy blili brawo az ciarki przechodzily...teraz w klubie ( ze taki powiem nie ublizajac nikomu ) zeszmacilo sie i tyle.Takie jest moje zdanie. Na salach pustki, jedynie co u Kreta jest troche ludzi ale hip hop o godz. 1 juz jest w wiekszosci pusty, podobnie jest z dance. Szkoda ze klub powoli zaczyna chyba upadac bo byl to najlepszy klub w Polsce jeszcze rok temu pod wzgledem muzycznym i frekwencji.
Napisano 14 październik 2009 - 13:16
w ostatnią sobotę bylem , jedno słowo - porażka ! przez 5 godzin 4 utwory transowe resztę techy i sieczki aż łeb bolał , no i ten koleś obok krecika heheh wielkie
myślałem ze w pewnym momencie odfrunie bo tak tymi łapami machał
Get da Fu'ck' out of My HOUSE !
Napisano 15 październik 2009 - 21:41
Użytkownik matt-angelo dnia 14.10.2009, 14:16 napisał
w ostatnią sobotę bylem , jedno słowo - porażka ! przez 5 godzin 4 utwory transowe resztę techy i sieczki aż łeb bolał , no i ten koleś obok krecika heheh wielkie
myślałem ze w pewnym momencie odfrunie bo tak tymi łapami machał
Przyzwyczaj się... to już standard w Protectorze...
Napisano 22 październik 2009 - 07:32
Napisano 22 październik 2009 - 18:48
no własnie do tej pory chociaz muza była dobra! Teraz juz z tego co wiem Krec!k wali komercją tak jak heaven czy w innych protkach. Ale mimo co odwiedze klub niedługo bo mam do niego sentyment
Trance is beyond what is obvious and superficial.
Its listeners will all tell you that it has the power
to reach emotions and thoughts
you've long wanted to know.
Napisano 26 październik 2009 - 19:36
Użytkownik Pulsar dnia 22.10.2009, 20:48 napisał
no własnie do tej pory chociaz muza była dobra! Teraz juz z tego co wiem Krec!k wali komercją tak jak heaven czy w innych protkach. Ale mimo co odwiedze klub niedługo bo mam do niego sentyment
odwiedzić można z samej ciekawości, gdyby jeszcze takiego syfu tam nie było to by był lajt... za dużo szkła jak dla mnie no i coraz mniej kultury... :\ w HvN w Ostrowie to przynajmniej jeszcze jest kultura itp i nie dostaniesz od bramola za nic w pysk itp, protek nie ma sie już czym poszczycić
Napisano 26 październik 2009 - 20:36
ja tam wole isc do heaven i sie pobawic przy electrosikach klaasowych itp ale przynajmniej jak kolega wyzej pisze jest w miare kulturalnie
do protka juz raczej nie powroce , no chyba ze poleci jakas konkretna muza ,
myslalem ze kret odejdzie jak beda mu kazali grac electroshit ale widze ze jemu ta muza sie wkrecila i gdzies juz ma ze kiedys "kochal" trance
do protka juz raczej nie powroce , no chyba ze poleci jakas konkretna muza ,
myslalem ze kret odejdzie jak beda mu kazali grac electroshit ale widze ze jemu ta muza sie wkrecila i gdzies juz ma ze kiedys "kochal" trance
Napisano 26 październik 2009 - 21:26
W procie nie gościłem dłuższy czas, ostatnia wizyta 11.07 muzycznie 1 klasa (80-90% trance), klimat i frekwencja na duży +
Ostatnio słyszałem od paru osób, że bardzo sie pozmieniało w klubie i jest dużo gorzej jak wcześniej pod względem muzyki i frekwencji
Co do muzyki granej w klubie to sie sprawdziło, że bardzo mały % jest grany Trance, pożyczyłem od kumpla sety z 10.10 przesłuchałem i na palcach dwóch rąk można zliczyć utwory tranc'owe:
for an angel, exposure, metropolis, faces, let it flowm, riff ...
max do 10 kawałków by się znalazło na 7 h czasu
Muzycznie porażka
Pamiętam słowa krecika " to co najpiękniejsze poprostu trance "
" my kochamy trance " itd to już niestety tylko przeszłość
for an angel, exposure, metropolis, faces, let it flowm, riff ...
max do 10 kawałków by się znalazło na 7 h czasu
Muzycznie porażka
" my kochamy trance " itd to już niestety tylko przeszłość
*Uplifting
*Vocal
*Tech-Trance
*Progressive
..d(^ T r A n C e ^)b.. is my spirit :-)
*Vocal
*Tech-Trance
*Progressive
..d(^ T r A n C e ^)b.. is my spirit :-)
Napisano 26 październik 2009 - 22:07
Napisano 15 listopad 2009 - 16:42
to co zrobili z protem to masakra 
bylem wczoraj po 3 miesiacach przerwy i to co zobaczylem to totalna patologia
1. muzaa - jak w heaven , jakies jacksony itp w remixach jakichs electrowsiurskich
2. brak klimatu - lecialo bodajze you're the sun to me (alex morph rmx) a ludzie stali i nie ogarniali tego , leciala wixa to skakali jak tyson 20 lat temu przez skakanke, przy electro ani to poklaskac ani nic nie mozna
3. dj krecik - mnostwo bledow technicznych , z reszta nigdy nie byl dobry od tej strony , kiedys chociaz muze gral na poziomie a teraz wszystko na duzy (-) , gra to electro bomu każą , czy on juz nie kocha trance bo ego miloscia jest teraz electro?
4. dzieci na hip hopie (12-13 letnie dziewczynki z piwem w lapie ) patologia
ogolnie odechcialo mi sie tego "klubu" na jakis czas
bylem wczoraj po 3 miesiacach przerwy i to co zobaczylem to totalna patologia
1. muzaa - jak w heaven , jakies jacksony itp w remixach jakichs electrowsiurskich
2. brak klimatu - lecialo bodajze you're the sun to me (alex morph rmx) a ludzie stali i nie ogarniali tego , leciala wixa to skakali jak tyson 20 lat temu przez skakanke, przy electro ani to poklaskac ani nic nie mozna
3. dj krecik - mnostwo bledow technicznych , z reszta nigdy nie byl dobry od tej strony , kiedys chociaz muze gral na poziomie a teraz wszystko na duzy (-) , gra to electro bomu każą , czy on juz nie kocha trance bo ego miloscia jest teraz electro?
4. dzieci na hip hopie (12-13 letnie dziewczynki z piwem w lapie ) patologia
ogolnie odechcialo mi sie tego "klubu" na jakis czas
Napisano 15 listopad 2009 - 17:45
teraz to publika zrobiła się strasznie wymagająca,ciężko komukolwiek dogodzić,a z tymi dzieciakami to w ogóle jest problem-idziesz się do klubu pobawić ze znajomymi w grupie wiekowej 20+ a tam jakieś bachory nachlane jak wieprze...nie wiem skąd to się bierze-rodziców nie mają czy co...
a jeśli chodzi o protka to postaram się tam zawitać na początku przyszłego roku
Użytkownik zakrzew777 edytował ten post 15 listopad 2009 - 17:47
Napisano 23 listopad 2009 - 08:10
Napisano 23 listopad 2009 - 12:25
Użytkownik zakrzew777 dnia 15.11.2009, 19:45 napisał
A moze jakiś mały zlot w Protq zrobimy ekipa z forum z tego co widze to dużo osób zna ten klub...
Co wy na to? Pokażemy jak sie bawi tym dzieciom
Trance is beyond what is obvious and superficial.
Napisano 23 listopad 2009 - 16:23
Napisano 23 listopad 2009 - 18:10
Użytkownik NiTRO! dnia 23.11.2009, 8:10 napisał
Kret już nie gra to co lubi, tylko pod publikę by mieć pełny parkiet!
takie pie.rdolenie
jakos jak trance lecial to byl tez full parkiet , byl klimat a teraz nie ma nic , zostal tylko pelny parkiet z ludzmi z buszu , nie ma juz znajomych twarzy
Użytkownik Osama Bila Den edytował ten post 23 listopad 2009 - 18:10
Logowanie »

Do góry